BC-MUSIK

Mange har forespurgt omkring det at indsætte en billed signatur i G-mail.

Det er faktisk meget nemt. Det du skal gøre er, at tilvirke din signatur i et photo behandlings program og så gemme den som en PNG, eller JPG fil. Denne fil uploader du til din hjemmeside som i eksemplet herunder. Kopier billedets URL., og indsæt denne URL. på det sted i din G-Mail signatur, hvor du ønsker den indsat. Herunder ser du min G-mail signatur.

4K-TV ?

Martin skal have nyt fjernsyn. El-giganten anbefalede ham et 4K. tv med alle de nye og smarte ting. Men er det nu klogt at smide pengene ud til det.

Nej det er det ikke. Men 4K. er da meget bedre end HD. Ja det er det, men der går mange år før du vil kunne modtage programmer i 4K.!  Men så kan man da bare se film på sin Blue-Ray afspiller.! Nej det kan man heller ikke. Og så alligevel, for både Philips og Panasonic har sendt en Blue-Ray afspiller på gaden som er i stand til et afspille en fire lags Blue-ray disk. Nu skal der så lige fremstilles nogle film. Så 4K. må man nøjes med, på nuværende tidpunkt, at nyde på det store lærred i biografen.

Der går mange år, før du vil få glæde et 4K. Fjernsyn. Så vent nogle år før du køber. Du ved nok at alt elektronik bliver billigere med tiden, så om få år koster det det halve af hvad det koster i dag.

4k tv